top of page
20190426_Blanden_9_edited.jpg

Klankreis in groep

Tijdens een klankreis in groep, vullen de tonen van de klankschalen en andere etnische instrumenten de ruimte met stilte en rust. De klank bundelt ieders aandacht. Terwijl hij wegebt, zweeft ons bewustzijn op de golf van klank tot in de oneindigheid van de stilte.

Hoe ziet een klankreis eruit?

Tijdens een klankreis lig je comfortabel op je (eigen) matje, naast andere deelnemers. De sessie is een afwisseling van geleide meditaties, klanken van verschillende instrumenten en momenten van stilte. Tijdens de reis zak je steeds verder in diepere lagen van ontspanning. Op het einde voorzien we de nodige tijd om weer helemaal 'terug' te komen en is er ook de kans om de ervaring te delen voor wie wil.

Voor wie?

Werkelijk iedereen kan genieten van de ontspannende kracht van klanken. Kinderen, jongeren, ouderen, mannen, vrouwen. Je kan deelnemen aan één van de klankreizen of -concerten die op de agenda staan, maar je kan ook inschrijven met je eigen groep:

  • met vrienden

  • als activiteit voor je vereniging

  • als ontspanningsmoment in je bedrijf

  • als deel van een teambuilding

  • ...

Graag meer info?


Ben je benieuwd wat klankhealing of shiatsu voor jou kan betekenen, maar heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Een klanksessie voor jouw groep?


Dat kan! Met een cadeaubon kan je zowel een individuele sessie als plaatsje in een klanksessie in een groep cadeau doen. Cadeaubonnen kan je bestellen via email.

bottom of page