top of page
20200223_praktijkruimte_7_edited.jpg

Relaxatie & Healing

In individuele sessies kan je terecht met jouw specifieke vraag of nood. Misschien voel je algemeen te veel druk in je leven en ervaar je onbalans? Of misschien voel je spanning in je schouders, pijn in je rug, of heb je last van klachten die gekoppeld zijn aan stress?

 

Verschillende methodes kunnen helpen om jou terug in een staat van ontspanning en éénheid te brengen. De rode draad in de sessies vormt het werk met klanken en ontspanningsshiatsu. Indien nodig vul ik de sessie aan met bijkomende relaxatietechnieken. Hieronder lees je er meer over:

Ontspanningsshiatsu

Heb je nood aan een deugddoende massage die je helpt om terug in balans te komen? Tijdens een shiatsubehandeling wordt je lichaam op een zachte en tegelijk krachtige manier aangeraakt. Met duim, hand, elleboog of knie wordt druk uitgeoefend op specifieke energiepunten en –lijnen (meridianen). Zo kan vastzittende energie vrijkomen en opnieuw gaan stromen. Dit levert niet enkel diepe ontspanning op, maar zorgt ook voor ondersteuning van je algemene gezondheid. 

Shiatsu wordt steeds op kleding uitgevoerd. Tijdens de shiatsusessies worden vaak ook klankschalen op het lichaam gelegd om het effect van de aanraking dieper te laten doordringen. 

PRAKTISCH:

  • een sessie duurt 50 minuten en kost 45 euro (is deze prijs moeilijk voor jou, laat het me weten)

  • gelieve loszittende kledij te voorzien

  • je kan jouw sessie telefonisch of per email reserveren:

Klankhealing

Tijdens een individuele klankhealing worden klankschalen en stemvorken op je lichaam geplaatst en verplaatst en dringen de trillingen nog dieper in je lichaam door. Andere instrumenten die rond je lichaam staan, vullen de ruimte met klanken en begeleiden je naar diepe ontspanning.

PRAKTISCH:

  • een sessie duurt 50 minuten en kost 45 euro (is deze prijs moeilijk voor jou, laat het me weten)

  • gelieve loszittende kledij te voorzien

  • je kan jouw sessie telefonisch of per email reserveren:

Closing the Bones

Closing the Bones is een traditioneel ritueel uit Ecuador voor vrouwen na de bevalling om heup en bekken terug te sluiten. Maar het is een deugdoende, ontspannende massage voor iedereen en voor vele situaties. Voor vrouwen én mannen én kinderen. Closing the Bones laat je energie meer stromen, brengt je dichter bij je kern, geeft je een gevoel van veiligheid, geborgenheid, gedragen zijn.

Met sjaals (rebozos) wordt je lichaam gewiegd, gemasseerd en ingewikkeld waarna ik jou – geborgen in je coccon van rebozos – verder met klanken tot diepe rust breng.

PRAKTISCH:

  • een sessie duurt 90 minuten en kost 70 euro (is deze prijs moeilijk voor jou, laat het me weten)

  • gelieve loszittende kledij te voorzien

  • je kan jouw sessie telefonisch of per email reserveren:

Graag meer info?


Ben je benieuwd wat klankhealing of shiatsu voor jou kan betekenen, maar heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Een sessie cadeau doen?


Dat kan! Met een cadeaubon kan je zowel een individuele sessie als een klanksessie in groep cadeau doen. Bestel je cadeaubon per mail of neem contact op voor jouw specifieke cadeaubon-vraag.

bon.jpg

 " Music washes away from the soul the dust of everyday life." 

 
Red Auerbach 
bottom of page