top of page
DSC_0112_edited.jpg

Over Greet

Mijn leven ziet er niet uit als een rechte rode draad, maar eerder als een kronkelig groen pad. Die leidde me langs verschillende studies en landen, over hoogtes en dieptes met steeds het verlangen om iets positiefs te kunnen betekenen voor de aarde en ons leefmilieu. Vanuit die overtuiging studeerde ik en werkte ik in kleinere en grotere organisaties: mijn klein steentje in de rivier.

Mijn persoonlijke leven kende vele uitdagingen. De ‘roep’ om in Afrika te gaan wonen, de keuze om als alleenstaande moeder twee kinderen in deze aardse wereld te begeleiden, het onzichtbare verlangen om vaak niet binnen de lijntjes te kleuren. Ik kon niet anders, leek het wel. Maar het was en is soms heftig. Op een gegeven moment werd ik zo geraakt in het leven dat ik heel diep zat en haast de donkere bodem raakte. Vragen die ik me reeds altijd had gesteld, lieten zich nu nog scherper horen: Hoe zit het leven in elkaar? Hoe zit mijn leven in elkaar? Waarom loopt mijn leven zoals het loopt? Wat is mijn pad?

In deze periode van intens zoeken ontdekte ik Shiatsu. De zachte maar toch diepgaande aanrakingen ervan waren een nieuwe beleving, en openden in mij de poorten naar 'een andere wereld'. Ik leerde te voelen, te ervaren en te ontspannen. Omdat de diepte van deze gevoelswereld me zo intrigeerde en omdat ik mijn eigen proces naar heelheid wou aangaan, stapte ik in een 3-jarige Shiatsu-opleiding.

 

Even nadien ontdekte ik klankschalen. Een overweldigende ervaring! Ik voelde de klanken heel diep in mezelf trillen en zinderen. Een gevoelige snaar werd geraakt. Ik wist dat ik hier zelf mee aan de slag wou. Het begin van een prachtig, nooit eindigend ontdekken en leren over de helende magie van klanken.

 

Intussen ben ik met Kazana Sahari - Kleuren in Klank actief, voor individuen en voor groepen. Met shiatsu, klank en Closing the Bones help ik mensen om in een diepe ontspanning te komen. Zodat het hoofd even kan uitgeschakeld worden en het lichaam ruimte krijgt om te regenereren en te helen. Klank veranderde en verdiepte mijn leven. Ik hoop van harte dat klank dit ook voor jou kan betekenen!

En daarnaast wil ik ook graag mijn woonkamer openstellen. Open, warm, gezellig, huiselijk, intiem, veilig. Zetels en tafels aan de kant. Zittend op een stoel of een (meditatie)kussen, liggend op een matje. Al naargelang. Een concert, een lezing, een workshop, een inspiratiedag, een ceremonie, een cirkel. Kleinschalig. Ecologisch, spiritueel, creatief, leerrijk, ontspannend. Meegolvend op de bewegingen van de maan en de aarde. Met klanken en kleuren. En vooral. Van hart tot hart. Verbonden. Met elkaar. Met alles wat is.
 
Wees welkom in mijn (t)huis!

Graag meer info?

Ben je benieuwd wat klankhealing of shiatsu voor jou kan betekenen, maar heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Op de hoogte blijven?

 

Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief en krijg de aankondiging van nieuwe workshops & activiteiten rechtstreeks in je mailbox.

bottom of page