top of page
kazana shahri praktijkruimtes in Leuven

Ruimte voor Heling

Praktijkruimtes vlakbij het station van Leuven

Heb je ook interesse in het gebruik van een praktijk- of kleinschalige workshopruimte? Met zeteltjes of (meditatie)kussens, een futon of een massagetafel, met tafel(s) en stoelen? Voor één of meerdere halve dagen per week of occasioneel? Voor lichaamswerk (reiki, seiki, shiatsu, massage,…) of gesprekstherapie (coaching, psychotherapie,…). Voor een (creatieve) workshop, een lezing, een (mantra)-cirkel,… 

 

Vraag vrijblijvend meer info of maak een afspraak om ter plekke te komen kijken.

Kazana Sahari - praktijkruimte Leuven
Kazana Sahari - praktijkruimte Shiatsu Leuven
Kazana Sahari - praktijkruimte coaching Leuven

Ontdek ons team van Ruimte voor Heling:

Dominique 

Na zeer veel omzwervingen, de nodige tegenslagen en successen sluit ik een gevarieerde maar bewogen loopbaan af en ben ik eindelijk aangekomen waar ik me het best voel, namelijk in een mooi ingerichte massageruimte met Futon en gedempt licht, een energetische en spirituele plek met aangename mensen die eveneens als ik op zoek zijn naar meer zielerust en bewustzijn.

De laatste tien jaren werkte ik met volle overgave op zee als stuurman en kapitein ter lange omvaart.
Nu ik op rust ben neem ik alle tijd van de wereld om alles wat ik aanpak eveneens intens en gedreven te doen. Het geeft mij de grootste voldoening telkens ik erin slaag om mensen door middel van massages en fijne aanrakingen (terug) beter in hun lijf te doen voelen en het hoofd leeg te halen. Het is bijzonder dankbaar om de helende werking te voelen die mijn massages hebben op lichaam en geest van de ander. De blije reacties achteraf, de toffe en openhartige getuigenissen, anderen gelukkige zien,….daar doe ik het voor. Massages, met respect uitgevoerd, is mijn levensstijl en passie geworden. 

 

Je kan bij mij (op woensdag in Leuven) terecht voor verschillende soorten massages waaronder ontspanningsmassage, energetische massage en Tao massage. Ik ben ondertussen ook actief met zorgmassage voor revaliderende patiënten, mensen die te kampen hebben met burn out en voor mensen met palliatieve zorgen. 

Dominique Provinciael (massagetherapeut)

dominique@fangsong.be

+32 471 725 981 

Dominique massagetherapeut Provinciael Kazana sahari - Leuven

Ook zin om ons team te vervoegen?

 

Wil je graag een vaste praktijkruimte gebruiken en aansluiten bij ons team? 

Kazana Sahari - praktijkruimte therapie Leuven

"A person does not hear sound only through the ears; he hears sound through every pore of the body. It permeates the entire being, and according to its particular influence, either slows or quickens the rhythm of the blood circulation; it either awakens or soothes the nervous system.” 


Hazrat Inayat Khan
bottom of page