top of page
kazana shahri praktijkruimtes in Leuven

Ruimte voor Heling

Praktijkruimtes vlakbij het station van Leuven

Heb je ook interesse in het gebruik van een praktijk- of kleinschalige workshopruimte? Met zeteltjes of (meditatie)kussens, een futon of een massagetafel, met tafel(s) en stoelen? Voor één of meerdere halve dagen per week of occasioneel? Voor lichaamswerk (reiki, seiki, shiatsu, massage,…) of gesprekstherapie (coaching, psychotherapie,…). Voor een (creatieve) workshop, een lezing, een (mantra)-cirkel,… 

 

Vraag vrijblijvend meer info of maak een afspraak om ter plekke te komen kijken.

Kazana Sahari - praktijkruimte Leuven
Kazana Sahari - praktijkruimte Shiatsu Leuven
Kazana Sahari - praktijkruimte coaching Leuven

Ontdek ons team van Ruimte voor Heling:

Helena Vermeesch

Ik ben Helena, een jonge vrouw met een hart voor de natuur en het lichaam. Ik bewandel het pad van de holistische gezondheid al enkele jaren. Initieel vooral voor mezelf, om gezonder en vitaler in het leven te staan, maar ik deel ook enkele instrumenten die op mijn pad kwamen.

 

Ik deed opleidingen tot yoga docent in verschillende stijlen en gaf les aan groepen in Spanje, Frankrijk, Nederland en België. Ik deed meerdere massage opleidingen en gaf ondertussen meer dan 300 massages. Voor mij blijft de AYM de beste techniek. Ik vormde me in het ademwerk en begeleid momenteel sessies in Heverlee. Verder deed ik opleiding in alternatieve zwangerschapstherapie & naturopathie en onderwees mezelf in de ayurveda, voedingsleer, acupressuur en experimenteer ik met vastenkuren en detoxen. Ik houd ook van dansen en zingen in alle vormen.

Ik bied Ayurvedische yoga massage aan. Ayurvedische yoga massage is een diepgaande therapeutische behandeling met deep tissue technieken enerzijds en begeleide stretchposes afkomstig uit de yoga traditie anderzijds. AYM wordt beoefend op een futon op de grond met plantaardige olie en het poeder van de medicinale plant Acorus Calamus. Het poeder stimuleert de bloedcirculatie, scrubt het lichaam en zorgt voor grip bij de begeleide stretches.

 

De massage zorgt voor een diepgaand loslaten van musculaire spanningen, rechtzetten van de houding, de activatie van de bloedcirculatie en het lymfatische systeem, de connectie tussen lichaam en geest, en de benadrukking van de stretches om de lenigheid te verbeteren. Het is gegeven met mijn handen, voeten en het volledige lichaam met aandacht op de ademhaling voor een dieper loslaten.

 

Ik houd praktijk op maandagavond van 18u30 tot 20u en van 20u20 tot 21u50. De prijs bedraagt 100 euro voor een sessie. Dit betekent een moment van aankomen en een kort gesprek, 1 uur massage, relaxatie en afronding. Tijdens het gesprek bekijken we waar de focus op zal liggen indien bepaalde zones meer aandacht nodig hebben.

Je kan me volgen op Instagram en me bereiken via mail: helenavermeesch@gmail.com.

Ook zin om ons team te vervoegen?

 

Wil je graag een vaste praktijkruimte gebruiken en aansluiten bij ons team? 

Kazana Sahari - praktijkruimte therapie Leuven

"A person does not hear sound only through the ears; he hears sound through every pore of the body. It permeates the entire being, and according to its particular influence, either slows or quickens the rhythm of the blood circulation; it either awakens or soothes the nervous system.” 


Hazrat Inayat Khan
bottom of page