top of page

zo 08 nov

|

Living Lei

Chi Kung en Klank

Ontspan je met de bewegingen van Chi Kung en met de trillingen van klanken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Chi Kung en Klank
Chi Kung en Klank

Tijd en locatie

08 nov 2020, 10:30 – 12:30

Living Lei, Lei 15, 3000 Leuven, België

Over het evenement

We ontvangen dagelijks een enorme hoeveelheid informatie. Ons lichaam moet al die impulsen en prikkels verwerken. En neigt daardoor wel eens naar overbelasting. Harmonische geluiden kunnen een bijdrage leveren tot het bewaken of herstellen van de harmonie in ons lichaam.

Tijdens de Chi Kung oefeningen zullen klanken je begeleiden en je dieper in contact brengen met het evenwicht in je lichaam. Na deze oefeningen kan je knus onder je deken genieten van een ontspannende sessie met klank en tekst.

De klanken vullen de ruimte met stilte en met rust. Ze bundelen je aandacht. En jouw bewustzijn zweeft op de golf van de klank tot in de oneindigheid van de stilte. De trillingen zoeken een weg door het water van je lichaam en je lichaamscellen resoneren mee. En de tekst nodigt jou uit om een reis te maken. Je mag daarbij alle gewaarwordingen en alle ongemakken accepteren. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen. En er ontstaat diepe ontspanning.

Chi Kung wordt begeleid door Annemie Colruyt van LivingLei. De klanken worden gebracht door Greet Van Laer van Kazana Sahari - Kleuren in Klank. Hiervoor gebruikt ze klankschalen en andere (etnische)  instrumenten (windorgel, oceandrum, sjamanendrum, indianenfluit, kalimba,...).

Praktisch

  • de plaatsen zijn beperkt, vooraf inschrijven is nodig via de website van LivingLei.
  • deuren open om 10.00 u
  • chi kung  en klanksessie van 10.30 u tot 12.00 u
  • warme thee/koffie en sfeer inbegrepen
  • € 17,50 ter plekke te betalen

Deel dit evenement

bottom of page