top of page

vr 17 jun

|

Leuven

Loving Nature

Solovertelling met live pianomuziek door Koen Snyers

Inschrijven is niet meer mogelijk
Bekijk de andere events
Loving Nature
Loving Nature

Tijd en locatie

17 jun 2022, 20:30 – 22:00

Leuven, Werkhuizenstraat 52, 3010 Leuven, België

Over het evenement

In zijn solovoorstelling 'Loving Nature' brengt Koen zijn nieuwste, gelijknamige bundel en piano-album tot leven voor publiek. Hij brengt in deze voorstelling niet alleen een poëtisch getint verhaal, dat je als toehoorder de weg wijst naar je ware natuur, maar hij speelt ook live pianomuziek die hij op een intuïtieve manier bij dit verhaal creëerde.

In 2015 debuteerde Koen met de bundel 'Onderweg naar hier en later'. Deze bundel was meer dan een verzameling van losse gedichten en leest als een poëtisch verhaal met miniatuurschetsen en toevallige ontmoetingen, onderweg in het leven van alledag, met sprongen in tijd, ruimte en hoofd. Daarna volgden nog meer poëziebundels. 

Graag combineert hij zijn poëtische teksten met andere kunstvormen: met porseleinkunst, bij kunstwerken, met foto’s en steeds meer met zelf gecreëerde (muzikale) sound en/of videobeelden. Elk van zijn bundels is zo geschreven dat de teksten een verhalend geheel vormen. Dat maakt ook dat de bundels zich uitstekend lenen om er muzikale vertellingen van te maken.

Koen zegt over zichzelf: 'Ik ben Koen. Ik ben dichter bij mezelf, schrijver vanuit mijn hart, pianist vanuit mijn buik, performer als wie ik ben en verbinder in energie.'

Meer informatie over de projecten en activiteiten van Koen, vind je hier.

Heel welkom op deze  voorstelling met poëzie en piano in huiselijke setting. De plaatsen zijn beperkt, schrijf je vooraf in. De prijs is 20 euro.

Deel dit evenement

bottom of page