top of page

za 23 mrt

|

Tienen

Sacred Rest - Winterse klankreis

Een deken van rust in de winter

Sacred Rest - Winterse klankreis
Sacred Rest - Winterse klankreis

Tijd en locatie

23 mrt 2024, 19:30 – 21:00

Tienen, Kerkstraat 2, 3300 Tienen, België

Over het evenement

We kunnen niet steeds in doe-modus gaan. Dan herstellen we niet meer. Er is een seizoen van activiteit, van beweging en van ‘doen’ En er zijn tijden van vertragen, rusten en van ‘zijn’. Om diepe rust te nemen. Echte rust is niet alleen maar een pauze nemen. Echte rust gaat over aanvullen, vernieuwen, opbouwen en regenereren. En de winter is daarvoor de ideale tijd: in de winter herstellen we. Het is de meest natuurlijke tijd om naar binnen gaan.

Een soort winterslaap als geboortekanaal naar de lente. Wintertijd, tijd om te winteren.

Yogapsycholoog Sigrid Vandenweghe biedt daarvoor deze winter het Sacred Rest programma aan: een combinatie van online en live evenementen. De live evementen gaan door in de kerk van Grimde (Tienen). Je kan het hele programma volgen of kiezen om deel te nemen aan één of meerdere de live-evementen.

Op 30 december kan je genieten van een winterse klankreis. Knus onder je deken kan je genieten van een ontspannende sessie met klank en tekst. De klanken vullen de ruimte met stilte en met rust. Ze bundelen je aandacht. En jouw bewustzijn zweeft op de golf van de klank tot in de oneindigheid van de stilte. De trillingen zoeken een weg door het water van je lichaam en je lichaamscellen resoneren mee. En de tekst nodigt jou uit om een reis te maken. Je mag daarbij alle gewaarwordingen en alle ongemakken accepteren. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen. En er ontstaat diepe ontspanning. 

Greet Van Laer begeleidt deze klankreis.

Deelnameprijs voor de klankreis is 25 euro.

Gelieve je in te schrijven via deze link: Sacred Rest Winter Events (yogapsycholoog.be).

Deel dit evenement

bottom of page