top of page

za 17 feb

|

Leuven

Soulcollage workshop

Je innerlijke wijsheid in beelden

Inschrijven is niet meer mogelijk
Bekijk de andere events
Soulcollage workshop
Soulcollage workshop

Tijd en locatie

17 feb 2024, 14:00 – 17:00

Leuven, Werkhuizenstraat 54, 3010 Leuven, België

Over het evenement

SoulCollage® is een creatief proces dat kan helpen bij levensvragen en om dichter bij je eigen unieke essentie te komen. Tijdens deze workshop schakel je even je denken uit en geef je ruimte aan je intuïtie. Je gaat aan de slag met afbeeldingen die je aanspreken en die naar jouw gevoel bij elkaar passen. Je wordt uitgenodigd om via de afbeeldingen connectie te maken met je innerlijke wijsheid. Je knipt, scheurt en schuift tot het geheel voor jou juist voelt. Zo ontstaan je persoonlijke kaarten. Nadien ontdek je wat deze jou te vertellen hebben. Op een speelse manier kom je tot verrassende en verhelderende inzichten.

Kristina De Crem begeleidt deze workshop. Kristina is een intuïtieve mixed media kunstenaar, Kundalini Yoga docent, herborist en SoulCollage(r) facilitator.

De natuur is een bron van inspiratie voor haar. Ze vindt het ook leuk om mensen te verbinden en te inspireren. Haar wilde, nieuwsgierige en creatieve ziel wordt helemaal blij van het buitenleven en creatieve experimentjes. 

Meer info vind je op de website van Kristina: Soulcollage – Sprankeling.be – be you, be wild, be true.

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je vooraf in.

De deelnameprijs is 45 euro.

Wij zorgen voor het knip- en plakmateriaal, voor tijdschriften en voor thee en water.

Deel dit evenement

bottom of page